zonnecenter

Toestellen

Modellen:
U kunt een keuze maken uit 5 verschillende zonnebanken. Opties oa gezichtsbruiners ,breese, aroma, schouderbruiners , airco vibrasysteen , music controle , collageenlampen , p2 vit D lampen ...

XL-1000 Diavolo

XL-1000 Diavolo
Extreme power

lampen:160 WATT
20 gezichtsbruiners
airco
aromatherapie
beneveling
muziek
schouderbruiners...


Soltron L65

Soltron L-65 Strawberry star
Dynamic power

46 lampen 160 watt,
3 gezichtsbruiners 500 W ultra performance,
2 UVB lampen,
full airco,
power sound system


XL-1000 Diavolo

Soltron S-40 Champ

lampen 100 watt
3 gezichtsbruiners
muziek


Megasun optima deluxe

Megasun optima deluxe


22 x 160 watt lampen
4 x P2 vit D lampen
90 collageen boosters
16 x 100 watt lampen


XL-1000 Diavolo

MegaSun T200W Tower


52 x 200 watt

MegaSun Tower is een verticale zonnebank
met 52 lampen. Met zijn fascinerende uitstraling en
vernieuwde technologie vormt hij het stralende
middelpunt van de belangstelling.
vibra- systeem (tril plaat),music box &
schouderbruiners


Ruben collageen boosters

Zeventig krachtige Rubin Collageen Boosters geplaatst over het gezicht en decollete gedragen als een echte boost van frisheid. De Rubin Collageen Boosters verhoging van de huid om vocht op bijzonder kwetsbare gebieden van de huid, waardoor het lijkt nieuw leven ingeblazen, helder en ontspannen.

Door het activeren van de stofwisseling de huid ontgift en de huid aanzienlijk verbeterd. Collageen licht stimuleert het lichaam de natuurlijke vorming van collageen en de elasticiteit van de huid weer en de huid-veroudering wordt verminderd. Lijntjes en rimpels zijn ingevuld weer en de contouren zijn duidelijk aangescherpt.

P2 vitamine D-lampen

De nieuwste generatie van de p2 Vitamine D-lampen in de kruin van het solarium een extra portie vitamine D. voorzien in tot 90% van de essentiŽle "zon vitamine" wordt gevormd door de huid tijdens het bruinen. De bijzonder hoge UV-B aandeel van de p2 buizen activeert het lichaam de natuurlijke vitamine D 3 de productie voor een groot deel en is gunstig voor de gezondheid. Een optimale niveau van vitamine D heeft preventieve effecten op vele gebieden van ons lichaam.

Bijvoorbeeld, vitamine D heeft een positieve invloed op meer dan 20 verschillende soorten kanker . Het immuunsysteem wordt versterkt met betrekking tot allergieŽn, maag-en long-ziekten en de circulatie systeem, met name met betrekking tot het verminderen van de bloeddruk, diabetes en het risico op een hartaanval. Osteoporose wordt voorkomen en de positieve resultaten werden ook waargenomen bij patiŽnten met multiple sclerose.